Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123364742
Apel către consilierii judeţeni!

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: eu
Sa vina consilierii PNL cu o solutie alternativa pentru a ajuta salariatii sa fie exonerati de la plata penalitatilor survenite in urma intarzierii platilor salariale.Sa-si arate inteligenta.Acest Turcanu care a raspuns candva de bunul mers al DGASPC , pe vremea cand fiecare salariat si-a facut caietel, la indicatia lui.
Autor: Lupa cetateanului
Situatia de la DGASPC este una deosebita dar ma intreb cine conduce aceasta institutie sindicatul sau conducera numita printri hotarare . Cred ca ar trebui sa dati conducerea sindicatului care la negocierea contractului de munca cum la facut domniile lor asa a fost aprobat fara a tine cont ca aceasta institutie e subordonata unui CJ . Inca o data respect pe toata lumea dar aceste amenintari la adresa unuia sau altuia fara a discuta pe situatia reala a bugetului nu va face bine nimanui. Apoi sa ma erte domnii de la sindicat in majoritate judetelor unde domniile lor au spus ca nu sunt probleme cu plata salarilor negocierile sau facut impreuna cu reprezentantii CJ si totul a fost ok, pe cand aici la Botosani se pare ca sa facut altfel dupa spusele unora , iar sindicalisti au aratat membrilor lor ca numai cei ce sunt in sindicat vor benificia de aceste drepturi iar ceilalti nu asa ca lumea de voie de nevoie au dat ascultare domniilor lor iar acum se vede realitatea judet sarac bani putini.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog