Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Decese
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123218496
Editorial Ciuma roşie cutreieră din nou Botoşanii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Pomanagiul
Primarii PSD au lansat zvonul că dacă-l aleg pe Băsescu nu mai dă la nimeni ajutoare sociale. Verificaţşi în judeţ şi o să vedeţi că unde sunt primari PSD sunt şi sute de dosare de ajutor social. Ei sunt masa de manevră electorală. Muncim ca proştii să beneficieze leneşii care votează cu PSD.
Autor: Andy
Înapoi la comunism. Muţi vor asta. Ieri, pe Unirii, toţi vechii activ işti PCR, cu pensii barosane juzbilau de bucurie că vin ai lor la putere. Sunbtem o ţară de căcat, în care comunismul pute frumos.
Autor: liuliu
Lasa ca si ciuma portocalie a facut mai mult rau decat cea de orice alta culoare.Uitati-va la ce fac pdl-istii in teritoriu. Prosti cu ghiotura pusi in functii de dragul partidului. Sunt si oameni de valoare, dar astia nu prea au cuvant in fata basescului bocist. Pacat! Speram la mult mai mult!
Autor: Tembelu
Suntem nişte tembeli. Nu vedem pădurea din cauza bârnei. Ruşii sunt mai limpezi la minte decât noi. Au scris că dacă iese Geoană preşedinte, FMI nu ne mai dă nici un ban. Şi au dreptate. Cât a guvernat PSD-ul, FMI nu ne-a dat bani. Americanii nu finanţează guverne comuniste. Adio salarii, domnilor bugetari.
Autor: Profesorul
Geoană a fost votat şi de bugetari, mai ales de cei din învăţământ. Măcar Băsescu şi-a cerut iertare că a minţit cu majorarea salariilor. Geoană minte în continuare şi este crezut. Boala din fire n-are lecuire. Asta e la români!
Autor: Obiectiv
Lansam previziuni apocaliptice legate de o eventuala guvernare PSD-PNl, insa uitam faptul ca pana in luna septembrie PSD-ul a fost la putere inpreuna cu PD-L. S-a intaplat ceva deosebit, pozitiv sau negativ? Categoric nu.Indiferent de combinatia de la putere, raman valabile versurile:"Vin ai nostri, pleaca ai nostri

Noi ramanem tot ca prostii"

Autor: wwwamaratul
ce a facut guvernarea de dreapta pt noi???NIMIC de trei ani ma chinui sa supravetuiesc .Merg acasa cu 600ronisi am doi copii la scoala,iar anul acesta suntem mereu trimisi in concediu fara plata.Toti BARONII din TOATE PARTIDELE AU FACUT PARTE DIN PCR,toti au fost comunisti.Nu am fost si nu sunt membru al vreunui partid
Autor: [email protected]
vai de capul alegatorului ignorant...isi merita soarta: va fi dus de nas si ingropat intr-o tara ironizata de toti, imbatanduse cu apa rece. asa merita: sa fie prostit
Autor: ion cel prost
pentru "Profesor"-Aseara se dadea la Tv. o situatie a voturilor exprimate (din sondaje),pe categorii de varsta studii si altele.Votantii lui Geoana erau in marea majoritate cei de varsta a treia ,cei cu 10 clase si scoli profesionale si intr-un procent mic tineri si cu studii superioare.Stiind ca la tara si tinerii sunt dezinformati (sau foarte bine informatii de aparatul de partid),ne ramane sa vedem ca profesorii din Botosani de peste 55 de ani sunt votantii "sangelui moscovit" alaturi de "aplaudaci" si de cei cu studii intrerupte.Imi este rusine de asa intelectualitate.
Autor: spectator indiferent
eu cred ca votantii cu studii superioare ,cu examene luate fara spaga ,indiferent de zona unde locuiesc, nu voteaza eba si basescu ;:Un incult si un betiv scandalagiu si arogant! cum va doriti un om cu handicap in fruntea tarii?ori comandant de nava ori sef de echipa ...tot aia
Autor: Admin npt. Sim
Atenţionăm pe posesorul calculatorului cu IP 92.84.162.165 că nu-i vor fi validate comentariile decât atunci când va respecta Regulamentul nostru şi va dovedi că este o persoană civilizată prin cele exprimate. Dacă va continua să posteze comentarii folosind pseudonime cu aluzii sexuale, îi vom izola IP-ulşi nu va mai putea posta comentarii.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog