Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123293922
Pistolarii din Manoleasa

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.



Autor: Lucian
Domnule jurnalist, ceea ce spune cineva despre mine nu e neaparat adevarat, va rog sa ma credeti! Eu nu am tras in nimeni, nu aveam nimic, iar cand acei oameni se certau, m-am retras, pentru a nu fi implicat intr-un scandal! Nu am nici un fel de antecedente, iar boala mamei (D-zeu s-o odihneasca)si a mea, se numeste \"maladia Lobstein\" (boala oaselor de sticla) si este ereditara! Am pensie de handicap de foarte mult timp, pentru o boala pe care am mostenit-o!
Autor: Lucian
Singurul lucru care ma opreste sa va dau in judecata pentru calomnie este faptul ca ati fost coleg cu mama si am si un anumit respect pentru felul in care scriati! Verificati, intrebati de toti cei care erau de fata acolo, daca am avut vre-o arma sau daca m-am implicat in acel scandal! Nu ma implic in scandaluri, pentru ca oasele mele se rup usor!
Autor: Lucian
Si va rog sa nu ma mai numiti derbedeu, pentru ca nu e adevarat nimic din ce ati scris despre mine! Dumnezeu sa va dea sanatate si sa va lumineze! Primarul acesta, care v-a debitat aceste ineptii, ma uraste (din motive personale!), iar ceea ce ati scris despre mine este o calomnie, dar e hilar: unul ca mine, regland nu stiu ce conturi!!! Sincer, va mai amintiti cum arat??
Autor: Mişu
Măi Luciane, taică-tu beţiv, mă-ta beţivă, tu beţiv. Ce-ai căutat în miez de noapte la barul din Liveni, cale de 8 km de la casa ta? Cine se plimba ţanţoş ca un curcan cu pistolul la brâu prin Manoleasa, nu tu? Acum vrei să pari cuminte. Nu eşti!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog