Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Caricaturi
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7166
De la 07 Ianuarie 2003
123196103
pnl

Horoscop

  • 11 August 2008, 23:00
Berbec – Lucrurile merg ceva mai bine, de aceea ar trebui să îndrăzniţi mai mult ca de obicei. Evitaţi orice discuţie în contradictoriu, atâta timp cât sunteţi iritaţi, căci nu veţi ajunge la un acord.

Taur – Căutaţi compania celor din jur, însă vă daţi seama că nu este ceea ce aveţi nevoie în momentul de faţă. Încercaţi să fiţi mai temperat şi să nu vă supăraţi pe cineva drag.

Gemeni – Cine ajunge la destinaţie fără întârziere câştigă încrederea şefilor. Punctualitatea face parte din regula jocului, în lumea bună. Dialogaţi, spuneţi-vă punctul de vedere.

Rac – Parcă n-ar exista griji pe lumea aceasta! Este o zi de real răsfăţ pentru dvs. Şi, pe bună dreptate, îl meritaţi. Din categoria conjuncturilor favorizate fac parte călătoriile pe distanţe medii.

Leu – Se remarcă discrepanţe între ceea ce propuneţi dvs. şi dorinţele familiei. Fiind în joc decizii importante, ar fi bine să vă asumaţi răspunderea pentru investiţii modice.

Fecioară – Vă doriţi mai multă libertate de acţiune. Vi se recunosc unele merite, dar pe dvs. vă preocupă alte aspecte ale vieţii relaţionale. Nu e avantajos să faceţi risipă de vorbe şi bani!

Balanţă – Vă adaptaţi cu abilitate la situaţiile imprevizibile. Pentru întâlnirile programate astăzi luaţi în calcul şi unele amânări. Ambianţa poate stimula receptivitatea partenerilor de dialog.

Scorpion – Păstraţi-vă încrederea în sine pentru a vă atinge toate ţelurile. Un coleg vă enervează şi este posibil să vă manifestaţi într-un mod surprinzător pentru cei din jur.

Săgetător – Astăzi veţi acţiona potrivit unei decizii ce aparţine părinţilor. Pentru a împlini obligaţii sâcâitoare veţi face uz de relaţiile şi talentele dvs.

Capricorn – Credeţi mai mult ca altădată în puterea speranţei. Preocupările intelectuale, artistice vă sporesc încrederea că veţi fi mai norocoşi, mai iubiţi şi, fireşte, mai bogaţi.

Vărsător – Nu există probleme majore de sănătate, dar ar trebui să vă mai relaxaţi şi să nu vă mai agitaţi atât pentru orice banalitate.

Peşti – Rataţi o întâlnire importantă şi vă enervaţi. Calmaţi-vă, că ajungeţi într-o situaţie neplăcută. Concentraţi-vă la priorităţi şi nu refuzaţi ajutorul. Spre seară, veţi uita toate problemele.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Soacra şi poliţistul
Program Tele'M Botoşani marţi, 12 august
Vadim a lăsat-o pe Irina Loghin cu un copil
Măruţă a primit din partea echipei ”Happy Hour” o ... Happylica!
Aylin este fiica lui Ioan Gyuri Pascu
Abandonarea Georgiei
Bătălia de la Marea Neagră
Eva Maria Barki spune maghiarilor să ceară independenţa Transilvaniei
Cu ochii spre Vest
Ioan Rotundu
Dacă aţi primit avertisment, NU vi se poate reţine permisul
Comentariul comentariilor (CLXVI)
(Ioan Rotundu)
Misterul apei meteorice
(Ioan Rotundu)
După ce şi-a pus mintea cu vacile, l-a bătut şi pe văcar
Inundaţiile au produs pagube de aproape 162.000.000 lei
„M-aş bucura să îmi daţi, dar să ştiţi că eu nu sunt sinistrat”
Sinistraţii din Botoşani, suprasaturaţi de haine
Rechinii puterii vor tabăra Agafton. Deocamdată au închis-o
Obrazul gros al politicianului la nevoie se cunoaşte
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog