Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Caricaturi
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18452
De la 07 Ianuarie 2003
122878519
În serialul ”Vine poliţia!” de la Pro Tv

Aylin este fiica lui Ioan Gyuri Pascu

  • 11 August 2008, 23:00
De la dans în ”Cu un pas înainte”, Aylin Cadâr trece la aventură în serialul ”Vine poliţia!”, care va fi difuzat din această toamnă la Pro Tv. Tânăra actriţă interpretează rolul Anei Popovici, fiica inspectorului şef Fane Popovici (Ioan Gyuri Pascu) şi nepoata comisarului Corbescu (Horaţiu Mălăele).
Mereu veselă şi plină de viaţă, naturală şi foarte îndrăzneaţă, Ana este însă o elevă mediocră, interesată mai mult de haine, distracţii şi muzică. Îşi iubeşte foarte mult tatăl, deşi acesta manifestă o grijă excesivă pentru ea pentru că o consideră încă o fetiţă. ”Ana este o adolescentă de 17 ani, o fetiţă care vrea să fie femeie. Uneori îi iese, alteori e doar haioasă”, îşi caracterizează Aylin personajul din serialul ”Vine poliţia!”. ”Este îndrăgostită de fostul ei unchi, Luca, şi ar face orice pentru a-i atrage acestuia atenţia. Va reuşi Ana să-l facă pe Luca să se îndrăgostească de ea? Şi, mai ales, ce părere ar avea părinţii ei despre asta? Hmmm, nici eu n-am aflat încă”, mărturiseşte amuzată Aylin.
Întrebată cum este să joace cot la cot cu Horaţiu Mălăele şi Ioan Gyuri Pascu, tânăra actriţă mărturiseşte că este de-a dreptul fascinată de cei doi: ”Imaginaţi-vă un pic: tatăl meu în serialul de la Pro Tv e Gyuri şi bunicul meu e domnul Mălăele ... Oaaaaauuuu! Amândoi sunt ”divini histrioni”, au multe de povestit şi felul lor relaxat şi deschis de a o face, mereu adăugând mult umor, e foarte plăcut. Au fost îndeajuns de drăguţi încât să mă ia sub aripa lor şi să îmi dea impresia că sunt pe picior de egalitate cu ei. Îi admir şi îi respect foarte mult.”
Cât despre restul echipei, Aylin spune că se bucură că lucrează în continuare cam cu aceeaşi gaşcă de la ”Cu un pas înainte”. ”Numai că de data asta, în ditribuţie sunt cea mai mică şi toţi actorii îmi poartă de grijă ... Pentru mine acest proiect este diferit faţă de ”Cu un pas înainte” în primul rând pentru că nu mai e acelaşi volum de muncă. Eu nu iau parte la acţiunea propriu-zisă a poliţiştilor, deşi mi-ar plăcea foarte mult”, a încheiat Aylin.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Soacra şi poliţistul
Program Tele'M Botoşani marţi, 12 august
Vadim a lăsat-o pe Irina Loghin cu un copil
Măruţă a primit din partea echipei ”Happy Hour” o ... Happylica!
Abandonarea Georgiei
Bătălia de la Marea Neagră
Eva Maria Barki spune maghiarilor să ceară independenţa Transilvaniei
Cu ochii spre Vest
Ioan Rotundu
Dacă aţi primit avertisment, NU vi se poate reţine permisul
Comentariul comentariilor (CLXVI)
(Ioan Rotundu)
Misterul apei meteorice
(Ioan Rotundu)
După ce şi-a pus mintea cu vacile, l-a bătut şi pe văcar
Inundaţiile au produs pagube de aproape 162.000.000 lei
„M-aş bucura să îmi daţi, dar să ştiţi că eu nu sunt sinistrat”
Sinistraţii din Botoşani, suprasaturaţi de haine
Rechinii puterii vor tabăra Agafton. Deocamdată au închis-o
Obrazul gros al politicianului la nevoie se cunoaşte
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog