Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
44202
De la 07 Ianuarie 2003
118340718

Comunicat de pres㠖 Prof. Ion Ilie

  • 6 June 2013, 23:00
In ultima perioadă au apărut mai multe articole în presa locală, probabil în scopul intoxicării publicului cu presupuneri privitoare la concursul de ocupare a postului de manager al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani.
Ca urmare, doresc să informez opinia publică despre datele reale ale concursului. Conform Ordonanţei de urgenţă nr.189/2008 privind managementul instituţiilor de spectacole şi concerte şi al aşezămintelor culturale de drept public,aprobată prin Legea nr.267 din 2009, la concurs poate participa orice persoană care îndeplineşte condiţiile legii sus-enunţate şi condiţiile difuzate pe site-ul Consiliului Judeţean Botoşani
Condiţii de studii: ştiinţe sociale – ramura de ştiinţe juridice, administrative sau ştiinţe economice; ştiinţe umaniste – ramura de ştiinţe filologie, istorie (nicidecum filozofie, respectiv psihologie) şi studii de arte: adică absolvenţi de instituţii de arte - conservator, arte plastice, academii de arte, etc; o vechime de minimum 4 ani în domeniu.
Consider că ramurile de ştiinţe propuse sunt corect alese de către autoritatea tutelară pentru că managerul trebuie sa dispună de cunoştinţe şi să îndrume sectoarele: muzică şi coregrafie, folclor tradiţional şi contemporan, creaţie literară, creaţie literară populară şi etnografie ,probleme care cer în special studii superioare muzicale: conservator, academie muzicală sau filologie-istorie.
În ceea ce mă priveşte, raportat la articolele nesemnate ale unor publicaţii, având ca scop pesemne incitarea candidaţilor şi manipularea opiniei publice vă informez că nu sunt pensionar şi nu doresc să mă pensionez pentru simplul motiv că OUG nr.189/2008 nu prevede o limită de vârstă pentru managerii din domeniul culturii. Ca urmare, am dreptul legal de a înainta un nou proiect de management pentru un nou mandat.
Îndeplinesc toate condiţiile şi conform legilor prezentate mai sus, pentru continuitate, am dreptul să prezint un nou proiect de management deoarece la toate examenele din ultimii 4 ani atât eu cât şi maestrul Cobâlă am luat nota 10.Examenul în sine trebuie susţinut de managerii care nu au obţinut peste 9 la examenul de evaluare sau,eventual, de către alţi candidaţi.
Dacă nu voi reuşi şi vor fi admişi pretendenţi care nu au şi nici nu au avut vreo tangenţă cu specificul acestei instituţii, atunci vă rog să apreciaţi dumneavoastră corectitudinea examenului.
Legat de vârstă, vă asigur că în ţară sunt peste 20-30 de manageri care au depăşit de mult 70-75 de ani, însă graţie rezultatelor şi statutului de personalităţi recunoscute, legea le recunaşte dreptul de a continua munca
Prof. Ion Ilie
Manager C.J.C.P.C.T. Botoşani

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Surpriza TIR-istului
Nihil sine Deo
Ioan Rotundu
Votul din diaspora a fost îngropat de Comisia pentru revizuirea Constituţiei
Ungaria a ieşit din recesiune
A plecat de la un concert pentru că era filmat cu un smartphone
FMI a recunoscut "eşecurile notabile" ale propriilor estimări în Grecia
Gigi Becali îşi impune o tăcere totală şi nu mai vrea popularitate
Românii ar putea să nu achite nota de plată dacă nu primesc bon fiscal
Alune americane
Loteria Română: Numerele câştigătoare la tragerea din 6.06.2013
Botoşani: Primarul de Săveni bate din nou Darabaniul
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă