Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8074 lei
1 USD = 4.4186 lei


Număr accesări
Astăzi:
13575
De la 07 Ianuarie 2003
74060688

Horoscop

  • 16 January 2008, 23:00
Berbec – Dacă un prieten vă aduce la cunoştinţă ceva ce nu vă prea convine, evitaţi să faceţi vreun comentariu. Sunteţi puţin nervos şi ar rezulta o controversă obositoare.

Taur – Puteţi avea multe discuţii în familie din cauza unei moşteniri. Din fericire, puterea dvs. de convingere este maximă, deşi veţi ieşi cu bine din această încercare.

Gemeni – Preocupările intelectuale vă vor echilibra din toate punctele de vedere. Nevoia de a vă pune în practică ideile este mare, dar trebuie să procedaţi cu multă prudenţă.

Rac – Cineva din familie se confruntă cu probleme de sănătate care se rezolvă mai uşor decât vă aşteptaţi. Nu vă agitaţi, totul merge spre bine. Reuşiţi să vă controlaţi stresul.

Leu – Probleme cu actele. Dacă aveţi nevoie de o aprobare, ziua nu este tocmai favorabilă pentru a o obţine. Un prieten din anturaj vă este alături în tot ceea ce faceţi.

Fecioară – Veţi primi un cadou pe care vi-l doriţi de multă vreme. Un anume eveniment vă va determina să vă schimbaţi programul, pe care vi l-aţi făcut astăzi.

Balanţă – Aveţi de alergat mult pentru a vă rezolva problemele gospodăreşti. Veţi fi bucuros însă, căci veţi face chiar mai multe decât v-aţi propus. Spre seară, vă ajunge oboseala.

Scorpion – Evitaţi deciziile sub impulsul momentului, deoarece acestea v-ar putea aduce neplăceri în viitorul apropiat. Este posibil să vă confruntaţi cu probleme de sănătate.

Săgetător – Aveţi o intenţie nobilă faţă de o persoană de sex opus, dar, din păcate, este tardivă. În familie vă regăsiţi echilibrul şi armonia de care aveţi atâta nevoie.

Capricorn – Nu trebuie să vă faceţi probleme, ideile dvs. sunt excelente, dar trebuie să învăţaţi să daţi dovadă de ceva mai multă răbdare. Nu acceptaţi sfaturile nimănui.

Vărsător – Cineva vă povesteşte o întâmplare care este posibil să vă pună pe gânduri şi să vă dea peste cap unele planuri. O sumă de bani poate veni pe neaşteptate astăzi.

Peşti – Ar fi indicat să vă mai odihniţi, pentru că sunteţi epuizaţi şi nu mai daţi randament. Primiţi un telefon important astăzi, în legătură cu un eveniment aşteptat.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (XXVI)
(Ioan Rotundu)
Isprava unui homosexual
Liberalii îi vor ajuta pe dorohoieni să-l cheme în judecată pe primar
Muzeul Judeţean încearcă reabilitarea Casei memoriale „Nicolae Iorga”
Romaniuc vrea un nou mandat de primar
Primar care porneşte cu gânduri mari spre 2008
Îl foloseşte pe Eminescu pe post de agent electoral
Prefectul Sorescu preferă încălzirea cu păcură
Se crede hăituit pentru că ar avea în partid oameni de valoare
Liderii de sindicat nu se înţeleg în stabilirea gradaţiilor de merit
Unii profesori aşteaptă în zadar al 13-lea salariu
Primarii vor trebui să măture localităţile de gunoaie
LSI şi-a făcut lista de revendicări pentru minister
OJPC va pedepsi publicitatea agresivă
Execută orice
Concurs (15 ianuarie - 15 martie 2008)
Nu-l băgaţi pe Eminescu în troaca politicului
Ioan Rotundu
Magicianul lumii interlope
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă