Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Sindicate
Umor
Anchete
Poşta redacţiei
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
26276
De la 07 Ianuarie 2003
122911925

Horoscopul săptămânii ]8 - 24.04.2022

  • Ioan Rotundu
  • 11 April 2022, 21:00
Berbec
Familia va ocupa primul loc în spectrul vostru de interese.Relațiile cu copiii și părinții care vor avea nevoie de atenția dumneavoastră vor deveni deosebit de importante. Nu vă faceți griji, din această comunicare veți primi satisfacție morală și multe sfaturi valoroase care vor fi utile în viitor. Este deosebit de favorabilă petrecerea timpului cu rudele, într-o atmosferă liniștită, mai ales luni. Vă recomand să acordați atenție aspectului vostru: faceți schimbări în ținută, schimbați stilul, coafura. Dacă acest lucru devine destul de relevant, va aduce un flux proaspăt în viața voastră. Pentru cei singuri, probabilitatea unor evenimente semnificative în sfera iubirii este ridicată. Acesta este un moment potrivit pentru întâlnirile și fortificarea relațiilor cu membrii de sex opus. În această săptămână, șansa de a întâlni pe cineva este mult mai mare decât în lunile trecute. În viața personală, precum și în alte domenii, vă arătați determinarea și asertivitatea. Dacă vă place de o persoană, acționați fără întârziere. Farmecul vostru mistic va ajuta la cucerirea oricărei redute.

Taur
Pentru aceia care caută partener pentru o relație lungă, recomand să acordați atenție acelor bărbați și femei cu care nu sunteți conectați în interes comercial sau material, ci cu atracția sufletului și apelul inimii. Nu luați în considerare logica și calculul financiar. Bogăția materială nu este suficientă pentru a crea o familie fericită și nu vă va aduce bucuria vieții. Femeile vor fi întreprinzătoare, le va crește farmecul, vor magnetiza și pretendenții nu vor întârzia să apară. Căutați-vă sufletul partener nu numai la petreceri de vacanță când or fi acelea, dar și în locuri tradiționale, magazine, mall-uri. Nu ratați ocazia de a vă organiza o viață personală, nu respingeți imediat pe omul care nu vă place la prima vedere. Discutați cu el, dați-i ocazia de a se exprima și, eventual, vă veți schimba opinia despre el. Acordați, de asemenea, mai multă atenție bărbatului care vă dă de multă vreme semne de atenție, înțelegeți-l și poate că fericirea voastră este mult mai aproape decât credeați. Pe bărbați, fuga de romantism o să îi plictisească și o să le ia din putere și energie.

Gemeni
Vor exista perspective fără precedent pentru schimbare radicală a vieții, pentru a reuși să vă apropiați cât mai mult de visurile pe care le-ați lăsat neîmplinite în ultimele luni, cel puțin acelea care țin de partea afectivă. Ar trebui să vă petreceți mai mult timp ca să vă îngrijiți, ba chiar să urmăriți tendințele modei. Vă recomand să fiți activi, să vă familiarizați, să interacționați cu oamenii care vă plac. Încredeți-vă în intuiție, dar exersați prudența. Există o mare probabilitate ca sentimentele să nu se aprindă cu o nouă cunoștință, ci cu o persoană dintr-un mediu foarte apropiat. Sunteți foarte serioși legat de sentimente și relații și orice roman de iubire începe acum are perspective bune. Cu toate acestea, puteți avea dorințe și așteptări exagerate, ceea ce poate duce la dezamăgire. Atâta timp cât rămâneți raționali, totul va fi bine.

Rac
Căutați să vă direcționați eforturile către sarcini clar delimitate și anunțați și pe cei din jur cu ce vă ocupați–atât pe colegi dacă e vorba de sarcinile profesionale, cât și membrii familiei când faceți treburi casnice. E important să vă mențineți concentrarea întrucât poate apărea tendința de a vă cufunda în lumea interioară, de a vă sustrage de la responsabilități și a deveni egoist. E necesar acum să abandonați puțin activitățile în lucru și să plecați pentru a vă ocupa de voi. Soluția corectă ar fi tocmai să vă asumați oficial sarcinile pe care vi le luați pe umeri și apoi, după ce ați dus la bun sfârșit acele lucruri, să vă programați la un masaj sau la diferite proceduri pentru corpul vostru. Vă puteți schimba cu succes aspectul fizic, îmbunătăți garderoba sau pur și simplu să mergeți la un spa. Rețineți ordinea priorităților – în caz contrar, deciziile induc în eroare anumite persoane care vă pot cataloga drept neserioși și să își retragă susținerea pe care au promis-o pentru proiectele voastre.

Leu
Exprimarea opiniilor și a părerii este esențială, mai ales că planul profesional este cel care vă solicită să ieșiți la rampă și să vă prezentați concluziile personale despre evoluția anumitor proiecte. Deși este posibil să înclinați către a bate în retragere, a lucra de acasă chiar, superiorii doresc să asculte de experiența pe care o aveți. Tendința naturală este către izolare, către a cere la rândul vostru sfaturi de la mentorii proprii și a nu vă asuma poziții oficiale acum. Nu neapărat pentru că nu vă bazați pe expertiza profesională, ci pentru că acum nu stați foarte bine la nivelul de încredere în sine. Optați pentru o cale de mijloc, specificați doar anumite observații pertinente, dar nu vă implicați în aplicarea soluțiilor acum. Este o perioadă în care aveți nevoie de momente de singurătate și de consultare cu cei de la care ați învățat, precum și de ceva timp în care să puneți la cale planurile de viitor. Luați în calcul mai multe variante, chiar și aceea de a începe să căutați un alt job, măcar infomativ..
Fecioară
Sectorul comunicării vă poate aduce câștiguri bănești sau promisiuni de progres financiar pentru următoarea perioadă. Orice prezentare sau examen care e de susținut acum vă avantajează, aveți putere de concentrare și de a fermeca audiența fără să faceți prea multe eforturi. E indicat să amânați însă acele decizii legate de planuri pe termen lung, cum ar fi cumpărarea unei case sau afacerile legate de proprietăți imobiliare și să profitați de șansa de reușită la deplasări scurte, conversații de scurtă durată. Starea de sănătate vă trage câteva semnale de alarmă, în special datorită agitației care vă face să fiți mai obosit și să vă scadă imunitatea, iar pe acest fond posibil să apară alergii sezoniere sau simptome de debut ale unei afecțiuni în sfera ORL. De asemenea e indicat să nu vă implicați în conflicte sau discuții care se reiau, dacă nu sunteți parte direct responsabilă. Ocupați-vă de propriile lupte.

Balanţă
Vă recomand să vă luați în serios aspectul, pentru a profita la maxim de relația voastră. Înscrieți-vă la o sală de gimnastică online de acasă, faceți un curs de proceduri cosmetice, vizitați pe youtube clipuri legate de procedeele de înfrumusețare sau alegeți alte proceduri plăcute și eficiente pentru voi. Relaxarea de asemenea va spori șansele de cunoaștere și vă va da încredere în voi. Fiți sufletul întâlnirilor în toată gloria, cu un zâmbet pe buze care fascinează, iar atunci, instantaneu veți atrage atenția asupra voastră. De asemenea, rețineți că, pentru a întâlni o persoană reală, trebuie să căutați o persoană adevărată. Șansa de a întâlni o persoană inventată de imaginația voastră nu e valabilă acum. Încercați să petreceți mai mult timp în dialog cu noi cunoștințe. Cuplurile vor trebui să caute compromisuri în relațiile dintre ele. Aspectele astrale vă pot pune în fața unei decizii de luat:familia sau cariera. Va trebui să echilibrați aceste domenii, ceea ce va fi destul de dificil. Pentru a experimenta această perioadă cât se poate de calm și armonios, vă recomand să mergeți undeva unde să vă relaxați.

Scorpion
Este destul de promițător viitorul în ceea ce privește noile cunoștințe și viața personală. În această perioadă, veți fi mai eliberați și mai deschiși spre schimbare decât de obicei. Alte persoane vor fi și ele mai dispuse să se apropie de voi, așa încât puteți utiliza oportunitatea dacă sunteți în căutarea sufletului pereche. Perspectivele întâlnirii cu o persoană plăcută se înmulțesc. Pentru a profita de ele, vă recomand ca, de câte ori este posibil, să participați la diferite evenimente de grup, fie și online, să dialogați cu prieteni, să păstrați legătura cu ei. Fiți încrezători și nu stați ascunși. Desigur, pentru toate aceste evenimente ar trebui să vă pregătiți înainte cu ceva care să vă redea stima de sine: măcar să acceptați o tunsoare la modă, să cumpărați un costum elegant și să puneți deoparte toate problemele. Arătați-vă fără griji, mai ales dacă sunteți femeie! Bărbații sunt speriați de femeile triste și cu o mulțime de probleme. Acei nativi care sunt deja îndrăgostiți, vor fi capabili să se cunoască reciproc mai bine.

Săgetător
Aveți parte de suport de la persoanele pe care le vedeți ca pe o autoritate în domeniul lor de activitate sau chiar de la persoanele mai în vârstă din propria familie. Abilitățile de leadership sunt accentuate și îi motivați pe cei din jur să vi se alăture în planificarea obiectivelor următoare. E o perioadă în care vi se oferă posibilitatea să învățați, să integrați și să puneți și în practică imediat, fără timpul intermediar de a mai sta pe gânduri, a analiza și a găsi modalitatea optimă. Acum lucrurile se întâmplă rapid și nu prea reușiți să realizați exact când s-au produs modificările. Din când în când sunt importante mici pauze și reconectare cu propria persoană pentru a înțelege impactul emoțional, a vă da totuși seama dacă simțiți confort sau disconfort în interior.

Capricorn
Apar diferențe de opinie între generații, unele din rude cu tendințe mai autoritare vă pot ridica unele piedici acum în planificarea sau materializarea planurilor profesionale sau de viitor în general. Fie se răzgândesc legat de sprijinul pe care voiau inițial să vi-l acorde, fie condiționează și restricționează foarte mult ajutorul pe care îl puteau oferi. Varianta poate fi valabilă și pe domeniul profesional, în ideea în care trebuie să aveți pregătit un plan de rezervă dacă superiorii sau protectorii aleg să susțină alte variante care li se par mai potrivite. Puteți să luați în calcul o reorientare a obiectivelor, chiar și a celor legate de carieră, dar e important ca tot ce întreprindeți acum să faceți cu imaginea și reputația voastră pe termen lung în minte. Gestionarea corectă, cu integritate și cu respectarea unor principii etice ale dilemelor vă poate propulsa și aduce mai mult câștig pe termen lung, decât câștigul unor bătălii minore, de moment.

Vărsător
Aveți imunitate puternică și sănătate în general bună. Cu toate acestea, dacă nu vă pasă de voi, dacă nu vă îngrijiți, totul se poate șubrezi într-o clipă. Acum e nevoie să acordați mai multă atenție sistemului osos și aparatului locomotor. Vă va fi foarte util să practicați yoga și jogging. De asemenea, pentru a vă salva de stres, petreceți mai mult timp la aer proaspăt. Natura vă va oferi o dispoziție minunată, iar o plimbare, măcar în apropierea casei, vă va încărca de vivacitate și oxigen. Faceți-vă o regulă în a merge și pe înserat în jurul locuinței, măcar la o plimbare cu cățelul. Acesta vă va încărca de o stare pozitivă și va întări vitalitatea. Profesional, un succes deosebit îi așteaptă pe nativii creativi. Ideile lor vor fi recunoscute la scară largă și veți observa dintr-o dată că va crește popularitatea pe care chiar o meritați. De bani nu veți duce lipsă, doar că, ori nu știți să îi gestionați, ori vor apărea cazuri de forță majoră sau priorități de familie, care schimbă destinația lor.

Peştii
Perioada vă pune la încercare dorința de stabilitate și de a rămâne în zona de confort. Sunteți provocați la spontaneitate, să improvizați la multe situații, iar asta vă cam forțează limitele. Sunteți obosit psihic și cei din jur vă solicită să faceți eforturi, să fiți activ social și să vă implicați în hobby-urile lor. Câteodată e indicat să nu vă puneți de-a curmezișul, se dovedește mai ușor să abandonați căminul și să acceptați invitațiile decât să vă argumentați dorința de a sta pur și simplu confortabil în fața televizorului. Aveți de câștigat dacă încercați să profitați - fiți cu ochii în patru la oamenii pe care îi cunoașteți acum sau la propunerile de afaceri care vi se ivesc. Sunt ocazii de a vă găsi o muncă suplimentară sau activități temporare care să vă sporească soldul contului bancar. Trebuie să renunțați la atitudinea de contrazicere. Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa [email protected]!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Primăria Mihai Eminescu - Comunicat de presă
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Şicane pline de invidie
Caz concret de corupţie, cu nume şi prenume, din justiţia botoşăneană
Ioan Rotundu
Scrisoarea omului de afaceri Traian Popa adresată Jurnalului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog