Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11160
De la 07 Ianuarie 2003
122871227

Horoscopul zilei de 5.03.2018

  • 4 March 2018, 23:00
Berbec
Incepeti sa aveti mai multa incredere in dumneavoastra si sa va recapatati optimismul. Va sfatuim sa nu neglijati problemele celor apropiati, pentru ca altfel riscati sa vi se reproseze ca sunteti indiferent. Azi eastrolog.ro va recomanda sa fiti cat mai prudent si sa respectati cu strictete legea, regulamentele etc.

Taur
Se pare ca simtiti nevoia sa faceti o schimbare importanta in plan sentimental. Este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana care va capteaza imediat atentia. Poate fi o dragoste la prima vedere, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa va temperati tendinta de a deveni prea indraznet. Puteti sa va ascultati intuitia.

Gemeni
In prima parte a zilei aveti tendinta de a va implica in prea multe activitati in acelasi timp si riscati sa va irositi energia. Este o zi buna pentru castiguri financiare usoare, cu conditia sa evitati speculatiile. Puteti conta pe ajutorul prietenilor, dar ar fi bine sa ascultati si parerile membrilor familiei.

Rac
Se pare ca treceti printr-o perioada nu tocmai grozava din punct de vedere financiar si va preocupa gasirea unor noi surse de venituri. Spiritul de aventura si indrazneala v-ar putea indemna sa va asumati prea multe riscuri. Va sfatuim sa fiti prudent si sa evitati cu mare atentie orice incalcare a legii.

Leu
Este posibil sa primiti oaspeti din alta localitate sau sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate. O persoana mai in varsta din familie v-ar putea da sfaturi utile intr-o problema sentimentala. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu faceti gesturi sau afirmatii care risca sa provoace gelozia persoanei iubite.

Fecioară
Se pare ca azi nu prea sunteti in forma, iar simtul practic este redus. Va recomandam sa amanati calatoriile de afaceri si investitiile. Nu evitati comunicarea cu cei din jur, pentru a nu fi inteles gresit! Desi parcurgeti o perioada favorabila in plan sentimental, azi aveti tendinta sa faceti din tantar, armasar, si riscati sa tensionati relatia cu persoana iubita.

Balanţă
Este posibil ca o persoana apropiata sa va ceara un imprumut. Va sfatuim sa nu o refuzati, mai ales ca pare sa fie vorba despre o problema de sanatate. In a doua parte a zilei, o veste referitoare la relatiile sentimentale v-ar putea pune pe ganduri. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa va ascultati intuitia.

Scorpion
Azi puteti comunica mai usor cu cei din jur si aveti sanse mari de reusita in activitatile care presupun invatare sau perfectionare. De asemenea, aveti posibilitatea sa faceti tranzactii avantajoase. Este posibil sa se iveasca o ocazie sa plecati intr-o calatorie in interes personal, ceea ce ar putea starni gelozia persoanei iubite. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu luati decizii in graba.

Săgetător
In prima parte a zilei este posibil sa resimtiti o stare de nervozitate care v-ar putea pune intr-o situatie neplacuta acasa. Recomandarea e-astrolog.ro pentru azi este sa va pastrati calmul si sa va concentrati asupra problemelor care nu suporta amanare. Incercati sa evitati o cearta cu partenerul de viata si cu o persoana mai in varsta! Ar fi bine sa dati dovada de mai multa intelegere.

Capricorn
Inainte de amiaza este posibil sa aveti de facut mai multe drumuri scurte in interes personal. Se pare ca azi sunteti mai sensibil decat de obicei si aveti tendinta de a exagera. In a doua parte a zilei ar fi bine sa va temperati orgoliul, pentru a evita o cearta cu persoana iubita. Nu este cazul sa demonstrati ca puteti fi incapatanat. Va sfatuim sa amanati activitatile stresante si sa incercati sa va odihniti.

Vărsător
Incepeti ziua plin de energie si idei. Eastrolog.ro va recomanda sa nu va sustineti punctul de vedere cu insistenta si sa nu provocati discutii in contradictoriu! Relatiile cu prietenii si cu familia ar trebui sa decurga excelent. In plan sentimental, insa, este posibil sa revina in actualitate o problema mai veche, care a ramas nerezolvata.

Peştii
In prima parte a zilei aveti sanse sa obtineti destul de usor mici castiguri, dar eastrolog.ro va recomanda sa fiti prudent. Feriti-va de speculatii! Dupa-amiaza este posibil sa va confruntati cu o problema sentimentala, daca refuzati sa mergeti la o intrunire cu persoane apropiate. Va sfatuim sa fiti atent in relatiile cu cei din jur si sa va tineti in frau tendinta de a exagera.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Protest anti-coruptie de amploare la Kiev:
Cel putin 10 raniti si 50 de manifestanti arestati dupa confruntarile cu politia
Bancul zilei: Ardeleanul şi antichităţile
Peste 1.700 de militari romani si straini participa, incepand de luni, la exercitiul Spring Storm 18
Franta: Marine Le Pen vizata de un control fiscal (presa)
Disputa pe masa saracilor din Germania.
Interdictie pentru straini si barbatii tineri
Social-democratii germani au votat pentru a intra in coalitia de guvernare alaturi de conservatorii lui Merkel,
la capatul a 5 luni de instabilitate politica
Codrin Stefanescu: Astept ca Liviu Dragnea, camaradul meu, sa vina cu explicatii publice
cu privire la prezenta sa la "chermezele" SRI
Daea: Eu niciun cuvant nu-l scot gresit din gura.
Sunt un om stapanit, venit din aluatul pamantului
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 2.03.2018
Tragedia vieţii evreului botoşănean Avram Segal
Ioan Rotundu
Monografia judeţului Botoşani s-a bucurat de succes
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog