Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
7143
De la 07 Ianuarie 2003
114819409

Horoscopul săptămânii 4 – 10.02.2019

  • 26 January 2019, 16:59
Berbec Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de armonie la locul de muncă și va urma o perioadă în care ascensiunea profesională va fi de interes pentru nativi, aceștia chiar având șansa de a avansa în carieră sau de a-și schimba sectorul de activitate. Odată cu Luna Nouă, un nou început se deschide în sectorul prietenilor și nativii pot avea ocazia de a pune la cale planuri de viitor cu aceștia, dar și de a cunoaște oameni noi cu care să lege relații de lungă durată. În unele cazuri poate fi vorba de cunoașterea unui posibil partener de cuplu prin intermediul locului de muncă. Către finele perioadei analizate, nativii Berbec se vor retrage pentru a face o introspecție, pentru a analiza ultimele întâmplări petrecute și a căuta cea mai bună soluție pentru ei.

Taur
Cei născuți în zodia Taur se vor bucura de susținere din partea lui Venus, întocmai guvernatorul lor, în ceea ce privește sectorul studiilor, dar și relația cu străinătatea, cu persoanele și instituțiile aflate dincolo de granița țării, capitol la care va înlesni demersuri începute de nativi. Acest aspect poate aduce începerea unor cursuri de perfecționare profesională sau poate determina o reorientare a nativilor către alte domenii de interes. În plus, un nou început se va contura în zona socio-profesională, iar nativii pot face schimbări în carieră și se pot orienta către noi domenii de activitate. Comunicarea cu prietenii, dar și cu persoana iubită va cunoaște o reală îmbunătățire și nativii vor socializa mai mult și-și vor lărgi cercul de cunoștințe.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni vor traversa o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar, Venus aducându-le noi oportunități de îmbunătățire a veniturilor din colaborări, asocieri și parteneriate de afaceri. Pentru majoritatea nativilor se vor deschide noi orizonturi de cunoaștere și se va dezvolta un interes aparte pentru călătorii, sector la care aceștia vor fi foarte activi în această perioadă. Mercur, întocmai guvernatorul lor, va îmbunătăți considerabil relațiile profesionale și va înlesni apetitul pentru negocierea unei funcții. Va fi un moment bun pentru afirmare și pentru consolidarea carierei, posibil chiar prin participarea la cursuri noi sau schimbarea domeniului de activitate.

Rac
Cei născuți în zodia Rac se vor bucura de tranzitul lui Venus în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Astfel, nativii vor observa o îmbunătățire remarcabilă a relației cu persoana iubită, dar și cu partenerii de afaceri, zonă din care pot apărea oportunități nebănuite de creștere a veniturilor. Situația financiară va intra într-o nouă etapă și nativii sunt sfătuiți să nu respingă oportunitățile de asociere care vin spre ei. De asemenea, nu este exclus să primească bonusuri pentru munca depusă sau chiar o mărire de salariu. Către finele perioadei analizate, va crește interesul nativilor pentru studiu și pentru călătorii, iar ideile revoluționare și inovatoare nu vor lipsi, fiind recomandat să-și dea interesul pentru a le pune în aplicare.

Leu
Cei născuți în zodia Leu vor simți o reală îmbunătățire a relațiilor de la locul de muncă, dar și starea de sănătate va fi una foarte bună, având energia necesară pentru a-și îndeplini cu mai multă ușurință sarcinile. În plus, se pot aștepta la o avansare, mai ales dacă s-au făcut demersuri în acest sens. Luna Nouă va aduce noi începuturi în sectorul parteneriatelor, aspect care poate însemna o cerere în căsătorie pentru cei care se găsesc în relații de lungă durată, dar și o nouă poveste de iubire pentru cei care sunt singuri. Sunt favorizate asocierile și colaborările, fiind un moment bun pentru demararea unei afaceri, mai ales că Mercur le susține casa financiară, a banilor deținuți împreună cu partenerul sau terți. În funcție de contextul astrologic al fiecărui nativ, poate fi vorba de intrarea în posesia unei moșteniri, a unui bun material revenit în urma unui partaj.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de tranzitul lui Venus în sectorul sentimental, aspect care va aduce o îmbunătățire remarcabilă a relației cu persoana iubită, dar și cu copiii, acolo unde este cazul. În timp ce nativii singuri pot începe o nouă relație, cei care formează un cuplu solid pot deveni părinți. În plus, Mercur, întocmai guvernatorul lor, va susține comunicarea cu partenerul de viață și nu este exclus să favorizeze și o cerere în căsătorie. Un nou început se va contura și în relațiile profesionale, iar la locul de muncă pot primi noi sarcini și responsabilități de natură să-i pună mai mult în valoare. În această perioadă va crește interesul pentru sănătate, nativii pot începe un tratament și pot vindeca o afecțiune mai veche. Moment bun pentru negocierea unor colaborări și parteneriate de afaceri.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță vor traversa o perioadă favorabilă relațiilor de familie, perioadă susținută de Venus, întocmai guvernatorul lor. Nativii se pot împăca cu rudele cu care au fost în conflict, iar cei tineri vor deveni mai îngăduitori cu părinții. Acum se pot demara activități care țin de locuință, de la activități gospodărești și până la renovări, reamenajări și în cazuri excepționale, chiar cumpărări și vânzări de bunuri imobiliare. Luna Nouă le poate aduce un nou început în relația de cuplu, aspect care poate aduce inclusiv o sarcină și mărirea familiei, iar cei singuri se pot dedica aventurilor, fiind foarte probabil ca un flirt să se transorme într-o poveste de iubire. Pe de altă parte, către finele perioadei analizate, nativii se vor bucura de îmbunătățirea relațiilor cu colegii și superiorii, pot avea parte de o renegociere a sarcinilor și responsabilităților, iar starea de sănătate va intra în vizorul acestora, într-un sens pozitiv, aducând preocupări de natură medicală.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi determinați de Venus să înceapă cursuri de dezvoltare profesională, să continue niște studii și, la modul general, va îmbunătăți remarcabil comunicarea cu cei din jur, fiind o perioadă bună pentru susținrea de examene, teste și interviuri. În planul familiei și al locuinței, noi începuturi se pot contura și relațiile cu cei dragi, în special cu copiii, frații și părinții, vor cunoaște o îmbunătățire, o trece în altă etapă. Este posibil să aibă loc schimbări de domiciliu sau să înceapă renovarea, reamenajare casei. Mercur în tranzit pe casa sentimentală va aduce o îmbunătățire a comunicării cu partenerul de cuplu (nativii pot lămuri o situație mai veche), dar și cu partenerii de afaceri, capitol la care poate aduce negocieri de contracte avantajoase.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător vor fi favorizați de Venus în sectorul financiar, micul benefic putând aduce nativilor ocazii remarcabile de îmbunătățire a veniturilor. Nu este exclusă o mărire de salariu sau semnarea unui contract de colaborare avantajos. Noi începuturi se conturează în sectorul comunicării, al învățării și al deplasărilor pe distanțe scurte, astfel că nativii pot pleca într-o minivacanță sau într-o delegație impusă de la locul de muncă. De asemenea, vor fi atrași de noi domenii de studiu. Mercur va susține comunicarea cu membrii familiei și orice tip de negociere care are legătură cu casa sau alt bun imobiliar.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn se vor bucura de tranzitul lui Venus întocmai în semnul lor. Nativii se vor simți mult mai bine din toate punctele de vedere, vor fi împăcați cu deciziile și traiectoria lor personală și vor reuși o îmbunătățire a relației cu cei din jur, în special cu partenerul de cuplu. Moment oportun pentru consolidarea relației de iubire. Luna Nouă le aduce noi oportunități de îmbunătățire a veniturilor, aspect care poate însemna o mărire de salariu sau venituri noi din alte proiecte în care sunt implicați. Mercur va susține comunicarea și negocierile, iar nativii se vor orienta către studiu, către învățare și către acumularea de noi cunoștințe care să-i ajute în demersurile întreprinse în noile proiecte sau la locul de muncă.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor. Astfel, nativii vor fi stimulați să facă schimbări legate de stilul de viață, de gândire și principii și să-și seteze noi obiective de viitor, mai ales că Venus le va favoriza introspecția, proces în urma căruia nativii pot lua niște decizii importante. Cei singuri pot avea ocazia să cunoască o persoană și să înceapă o nouă relație, iar cei care se află în relații de lungă durată pot trece la alt nivel. Mercur va înlesni creșterea veniturilor, aducând prime, bonusuri, comisioane, noi colaborări și oferte de muncă, dar și posibilitatea (re)negocierii salariului. Se conturează o serie de discuții mai puțin plăcute pe teme financiare, în unele cazuri fiind vizat partenerul de cuplu.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești se vor bucura de tranzitul planetei Mercur întocmai prin semnul lor. Astfel, nativii vor deveni mult mai sociabili și vor observa o îmbunătățire remarcabilă a comunicării cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Având în vedere că Venus va tranzita casa prietenilor, nativii pot consolida relațiile cu cei din anturaj, pot lega noi prietenii și pot demara planuri de viitor alături de aceștia. Luna Nouă va favoriza o serie de schimbări la nivelul subconștientului și nativii vor analiza cu atenție ceea ce se întâmplă în viața lor, luând decizii radicale care vor da naștere la noi începuturi în plan personal. Posibile schimbări de atitudine benefice vizavi de cei dragi. Atenție la starea de sănătate care poate fi destul de încercată în această perioadă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Bancul săptămânii: Fantezii bahice
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 18.01.2019
Lumea lu Rotundu Războiul cumnatelor
Trisecţia unghiului rezolvată după două mii de ani de încercări nereuşite
Ioan Rotundu
Dragnea, despre plecările din PSD:
Dacă nu mai e niciun acoperit, nu mai pleacă niciunul / Securiștii și-au făcut două partide, Pro România și USR PLUS
Cioloș și Barna anunță formarea „Alianței 2020 USR PLUS” pentru alegeri
Un exemplu de generozitate şi avariţie popească
Ioan Rotundu
Am căutat la Manolescu valoarea scriitorilor botoşăneni. N-am găsit-o!
Ioan Rotundu
Sistemul constituțional din SUA este pus la încercare,
Ungaria și Serbia au mari probleme. România rămâne un stat liber
Proiectul de buget al României nu reușește să elimine incertitudinea fiscală
Suntem sceptici asupra faptului că ținta de deficit de 2,6% va fi atinsă
Ce spun profesorii, elevii şi părinţii despre interzicerea telefonului mobil în şcoli
Primăria Botoşani – Comunicat de presă
Degeaba plăsmuiţi bugetul pentru-o viaţă ca-n apus
Ioan Rotundu
Ce spun matematicienii despre demonstraţia prof. Toader Rotari
Franța și Germania ar putea ajunge la un compromis pentru a o susține pe Kovesi la Parchetul european
Toader mi-a spus că nu el a revocat-o de la șefia DNA, ci președintele
Primarul Flutur, scrisoare deschisă către parlamentarii de Botoșani
să nu voteze Bugetul
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 8.02.2019
LLumea lu' Rotundu: Enigmă geometrică descifrată
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă